Sa tehnikom “Raskidanje vezanosti po metodi Filis Kristal” sam se upoznala u januaru 2018. god. Ta metoda mi je privukla pažnju zato sto sam imala velikih problema sa ocem.   Pokušavala sam   na mnoge načine da poboljšam odnos sa njim  i nije mi uspevalo.

Otišla sam na seminar koji su vodile Ljiljana Ilic,  predsednik Karuna centra Srbije I Verica Sekulic Opačić..Posle seminara ,moj otac je počeo drugačije da se ponaša prema meni. Shvatila sam da moram da promenim sebe da bi se promenili ljudi u mom okruženju,da promenim navike, uvide. Daljim radom sa Ljiljanom Ilić moj odnos sa ocem je postajao sve bolji. .Moj otac je nedavno  umro. Zahvalna sam što sam upoznala Ljiljanu Ilić i što sam  na jedan vrlo jednostavan a delotvoran način, sa ovom metodom i njenom velikom ljubavlju I spremnošću  da pomogne,  uspela da mom ocu pružim ljubav i razumevanje u poslednjim mesecima života. Ovo je jedna od situacija u mom životu gde mi je ova metoda pomogla.

Kao sto Filis Kristal  kaŽe:

“To će nam pomoći da razumemo zašto moramo da se suočimo, prihvatimo i da se borimo sa mnogobrojnim teškim problemima  fizičke, mentalne, emocionalne ili duhovne prirode.  Toplo preporucujem od srca