Kao radoznala osoba, nemam problem da se upoznam sa svim znanjima i učenjima koja nam nudi ovaj Univerzum. I kako se ništa ne dešava slučajno, tako i susret sa Ljiljom Ilić i tehnikom Filis kristal – Raskidanje vezanosti.

Svi imamo neke potisnute emocije, obrasce ponašanja koji proizilaze iz istih. Ono što sam primetila je zaista veliki odziv ljudi da reše situacije koje im se ponavljaju u životu, a koje ih u isto vreme koče u napretku. Isto tako sam primetila grč, koji se javlja prilikom prvih seansi. Zašto? Zato što se tada radi raskidanje sa roditeljima, a mnogi nisu svesni da upravo iz primarne porodice idu mnogi obrasci.

Meni je lično taj prvi deo seansi, raskidanje s roditeljima približio put njima. Konačno sam ih videla kakvi jesu, a ne kakvim bih ja htela da oni budu. Tek nakon tih prvih raskidanja sa osobama iz bliskog okruženje, sa bivšim partnerima, mogla sam sa lakoćom da prepoznam i emocije koje su me blokirale i da bez zadrške prođem raskidanje istih.

Oslobodila sam se nepotrebnog tereta, za koji nisam znala odakle mi. Ako osećate bilo kakvu stagnaciju u životu i ponavljanje neželjenih scenarija, toplo preporučujem Metodu Filis Kristal